Unipesä vauvalle

Vauvan unipesä – Paras paikka pikkuiselle nukkua

Vauvan unipesä on ihana pehmoinen pesä vauvan nukkumista varten. Pinnasänky tai vauvan vaunut voivat olla valtavan tuntuiset etenkin vastasyntyneelle vauvalle ja pienempi pesä luo pikkuiselle turvallisuuden tuntua. Unipesän asetetaan vauvan nukkumapaikalle, jolloin vauvalla on turvallinen olo nukkua pienessä pesässään. Unipesä on helppo ottaa mukaan matkalla ja sitä voi liikuttaa minne vain vauvan haluaa asetta nukkumaan.

Tässä artikkelissa esittelemme muutaman suloisen unipesän, mitkä ovat turvallisia vaihtoehtoja vauvan nukkumista varten. Esittelyyn on otettu mukaan viisi erilaista suloista mallia.

Esittelyssä mukana olevat unipesät:

Valitse näistä paras unipesä turvaamaan vauvasi unta.

Done By Deer Unipesä Cozy Plus

Done by deer unipesä

Done by Deerin unipesä on monien perheiden suosikki. Se on turvallinen unipesä jota on helppo käyttää kotona tai ottaa vaikkapa mukaan matkalle. Unipesä on valmistettu puuvillasta ja pehmuste sisältää ekologista puuvillavanua. Päällisen saa irrotettua kätevästi pesua varten ja se on kiinnitetty turvallisella piilovetoketjulla. Kaiken huipuksi se on ulkomuodoltaan upea ja tyylikäs! Saatavissa eri väri vaihtoehdoissa.

Minitude Botanicum Unipesä

Edullinen unipesä

Tässä todennäköisesti markkinoiden edullisin unipesä. Silti unipesässä on kaikki mahdollinen, mitä vauva tarvitsee suloisiin uniin. Se on valmistettu miellyttävästä materiaalista ja siinä on korkeat ja pehmoiset reunat, joiden ympäröimänä pieni vauva tuntee itsensä turvalliseksi. Toinen laita on kiinnitetty tarranauhalla ja se on näppärästi avattavissa. Tämä kätevä unipesä on siinäkin mielessä erittäin kätevä vaihtoehto, että sen voi pestä pesukoneessa kokonaisuudessaan. Miellyttävän yksinkertainen ja mukava, mutta halpa unipesä vauvalle. Paljon eri värivaihtoehtoja.

Babyly Unipesä Velvet

Paras unipesä vauvalle

Kaunis ja tyylikäs unipesä, joka on kätevä asettaa vauvan sänkyyn, vaunuihin tai mihin tahansa vauva halutaan laittaa nukkumaan. Unipesän toisen laidan voi halutessaan näppärästi avata. Kauniin kangaspäällisen voi irrottaa ja pestä pesukoneessa. Materiaalit ovat Ökö-Tex Standardin mukaiset, eikä siis sisällä haitallisia kemikaaleja. Tästä upeasta vintage mallista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja.

NG Baby Unipesä

Vauvan unipesä

Ihana ja suloinen unipesä vauvalle. Tämä pellavakuosinen laadukas unipesä on ihana paikka laittaa pikkuinen nukkumaan. Pellavakankaan sisällä on styroksikuulia ja pohja on tehty kuituvanusta. Unipesän saa kätevästi asetettua esimerkiksi vanhemman sänkyyn tai minne vain vauva milloinkin laitetaan nukkumaan. Unipesä on saatavilla useassa eri värissä, jotka ovat kauniin neutraalin värisiä sopien kodin kuin kodin sisustukseen. Tässä unipesässä ei ole mitään ylimääräisiä irtoavia osia, joten se on turvallinen paikka vauvalle nukkua.

Kaxholmen Unipesä

Pyöreä unipesä

Tässä pyörä vaihtoehto vauvan unipesäksi. 100 cm halkaisijan suuruisessa unipesässä vauvan on turvallista nukkua ja pesää voi hyödyntää myös lattialla vauvan hereissä ollessa. Suuri unipesä mahdollistaa makoilun pehmoisella alustalla, mutta vauvalla on myös tilaa harjoitella kääntyilemistä. Isompi vauva voi käyttää pesää leikkipaikkana ja mikseipä siitä tekisi vaikkapa pallomeren korkean reunan ansiosta. Tämä upea unipesä on valmistettu mukavan tuntuisesta puuvillasta.

Huomioi nukkuvan vauvan turvallisuus

Unipesä voi auttaa vauvaa nukkumaan makoisat unet, mutta sitä käyttäessä tulee huomioida nukkuvan vauvan turvallisuus. Unipesän käyttöön liittyy riski siitä, että se on liian tiivis ja kapea ja vauva kääntyy kasvot kiinni pehmeään reunukseen. Joissain malleissa on myös koriste- tai kiinnitysnauhoja, jotka voivat aiheuttaa kuristusvaaraan. Valise siis nauhaton malli ja huomioi, että vauvalla on riittävästi pyörimistilaa unipesässä. Vanhemman tulee valvoa lasta muutenkin aina tämän nukkuessa.