Paras rintapumppu

Rintapumppu – Esittelyssä suosituimmat merkit

Tässä artikkelissa esittelemme kaikkein parhaimmat ja suosituimmat rintapumput. Mukana on sähkökäyttöisiä sekä käsikäyttöisiä rintapumppuja. Sinulle oikeanlaiseen valintaan vaikuttaa se, kuinka paljon ja usein arvioit pumppaavasi maitoa vauvalle tarpeen. Jos täysimetät ja suunnittelet pumppaavasi talteen pieniä määriä maitoja satunnaisia hetkiä varten, ei välttämättä kannata satsata kaikkein kalleimpaan rintapumppuun. Silloin käsikäyttöinen rintapumppu voi riittää tarpeisiisi. Jos taas tarjoat vauvallesi pullosta äidinmaitoa useinkin, voi olla hyvä satsata sähkökäyttöiseen rintapumppuun. Valitse näistä mielestäsi paras rintapumppu.

Philips Avent rintapumppu

Philips Avent on yksi suosituimpia rintapumppu merkkejä vauvaperheiden keskuudessa. Valikoimasta löytyy manuaalinen sekä sähköinen rintapumppu. Jos arvelet rintapumpulle olevan paljon käyttöä, kannattaa valita kätevä ja tehokas sähköinen vaihtoehto. Jos pumpulle on tarvetta satunnaisesti silloin tällöin, voi käsikäyttöinen rintapumppu olla riittävä.

Philips Avent käsikäyttöinen rintapumppu on näppärä ja helppokäyttöinen. Voit käyttää samaa pulloa pumppaamiseen ja vauvan ruokkimiseen.

käsikäyttöinen rintapumppu

Philips Avent sähkökäyttöinen rintapumppu optimoi maidon virtauksen imitoimalla vauvan imutekniikkaa. Lukuisia eri säätövaihtoehto ja muisti, jonka avulla sinun ei tarvitse joka kerta valita mieluisinta asetusta. Rintapumppu ei sisällä BPA-yhdisteitä. Tämä on monien äitien kokemuksen mukaan paras rintapumppu. Voit keskittyä rentoutumiseen ja rintapumppu hoitaa tärkeän työn puolestasi.

Philips Avent sähkökäyttöinen rintapumppu

Elvie rintapumppu

Elvie Curve Manuaalinen on käsikäyttöinen rintapumppu, joka on suunniteltu yksinkertaiseen ja huomaamattomaan maidon pumppaukseen. Rintapumppu asettuu luonnollisesti rinnan muotoon ja imu tapahtuu silikonisäiliötä pumppaamalla. BPA-vapaasta materiaalista valmistettu. Todella kätevä rintapumppu esimerkiksi matkalle mukaan otettavaksi.

Elvie käsikäyttöinen rintapumppu

Elvie Sähköinen rintapumppu on vauvanhoitotuote testivoittaja. Kompakti liiveihin mahtuva pumppausyksikkö ilman johtoja. Tämän kätevämmin tuskin maidon pumppaaminen voi hoitua. Pumppausääni on hiljainen ja tehon voi säätää seitsemälle eri asteelle. Rintapumppu on yhdistettävissä Elvie Pump -sovellukseen, jotta voit seurata maidon määrää. Pakkaus sisältää kaksi pakastuksen kestävää pulloa. BPA-vapaa materiaali. Tässä loistava rintapumppu äidille, joka haluaa tehdä maidon pumppaamisesta mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Elviel sähköinen rintapumppu

Medela rintapumppu

Medele Harmony Standardt on manuaalinen rintapumppu jossa on ergonominen pyörivä kahva. Pumpussa on hellävarainen suppilo ja kaksivaiheisen kahvan avulla pystyy säätämään imuväliä. Tuote täyttää eurooppalaisen standardin vaatimukset ja se on vapaa BPA-yhdisteistä. Näppärä rintapumppu tilanteeseen kuin tilanteeseen.

manuaalinen Medela rintapumppu

Medela Swing Flex on sähkökäyttöinen rintapumppu, joka jäljittelee vauvan luonnollista imutekniikkaa. Tämän ja tuplatehoisen pumppaustehon ansiosta maidon pumppaamisen kuluu vähemmän aikaa. Imuastetta voi myös säätää ja pumppausääni on hiljainen. Medelan rintapumppu on valmistettu BPA-vapaasta materiaalista ja osat voi pestä tiskikoneessa. Paketti sisältää kaikki tarvittavat osat. Varma valinta tehokkaaseen maidonpumppaamiseen.

medela-rintapumppu

Beemoo rintapumppu

Beemoo Care manuaalisessa rintapumpussa on pehmeä silikoninen pinnoitus ja koko pumppu on helppo purkaa osiin pestäväksi. Värivaihtoehtoina pinkki ja harmaa. Mukana setissä on pullonpidike, säilytyspullo, kansi ja tuttiosa. Beemoo Care on markkinoiden edullisin käsikäyttöinen rintapumppu. Sopii erinomaisesti esimerkiksi jos pumppaaminen ei ole välttämättä päivittäistä tai matkalle mukaan otettavaksi.

Beemoo käsikäyttöinen rintapumppu

Beemoo Care sähkökäyttöinen rintapumppu on LCD-näytöllä varustettu rintapumppu, jonka yhdeksän portaisen pumppausasetuksen vuoksi tehokkuutta voi säätää itselleen mieluisaksi. Paluuvirtauksen esto takaa hygieenisyyden, ja maidon voi tarjota vauvalle kätevästi samasta pullosta. Rintapumppu toimii paristoilla, joten se kulkee kätevästi mukana mihin tahansa. Tässä Beemoon sähkökäyttöisessä rintapumpussa on erinomainen hinta-laatu suhde. Kaikki tarvittava edulliseen hintaan.

Beemoo sähköinen rintapumppu

Lansinoh rintapumppu

Lansinoh käsikäyttöinen rintapumppu on käytössä tehokas ja hiljainen ja se on ergonomisesti muotoiltu. Yksinkertainen ja näppärä perusrintapumppu.

Lansinoh käsikäyttöinen rintapumppu

Lansinoh sähkökäyttöinen rintapumppu toimii paristolla tai adapterilla. Se on ergonominen ja suunniteltu imitoimaan vauvan imemistä. Setin mukana tulee pullontutti, joka niin ikään mukailee vauvan imetystä. Käytössä miellyttävä ja äidin sekä vauvan tarpeiden mukainen rintapumppu.

Lansinoh sähköinen rintapumppu

Mam rintapumppu

MAM käsikäyttöinen rintapumppu on kevyt ja näppärä peruspumppu, mikä sopii yhteen MAM-tuotemerkin tuttipullojen kanssa. Näin voit pumpata maitoa ja säilyttää sekä tarjota sitä vauvallesi mahdollisimman kätevästi. Kaikki pumpun osat voidaan steriloida.

MAM manuaalinen rintapumppu

MAM 2-in-1 sähkö- & käsikäyttöinen rintapumppu. Tässä setissä on nimensä mukaisesti molemmat vaihtoehdot kaikkiin tilanteisiin. Tämä sähkökäyttöinen rintapumppu toimii myös manuaalisesti. Rintapumpun voi säätää stimulointi- tai pumppausasetukselle ja tehoa voi säätää yhdeksälle eri asteelle. Pakkaukseen kuuluu kaksi tuttipulloa sekä kaksi säilytyspurkkia. Erittäin laadukas ja kaikki tarpeelliset omaisuudet omaava 2-in1-rintapumppu.

MAM sähkökäyttöinen rintapumppu

Vinkki! Useimmilla esitellyistä merkeistä löytyy myös sähköiset rintapumput tuplapumpulla. Näissä kaksiosaisissa pumpuissa ominaisuudet ovat samoja, mutta pumppuja pulloineen on kaksin kappalein. Näin saat pumpattua maidot nopeasti molemmista rinnoista yhtä aikaa.

Vinkkejä rintapumpun käyttöön

Rintapumppua käyttäessä on hyvä varautua siihen, ettei maito heru rintapumpulle samalla tavalla kuin vauvan imiessä. Vaikka alkuun tuntuisi siltä, ettei maitoa heru pumpulle paljoakaan, se ei tarkoita, etteikö vauvasi saisi riittävästi maitoa. Vauvat ovat mestareita imemään! Muista, että pumpattua maidon määrää ei voi koskaan verrata vauvan imemään määrään.

Rintapumpun käyttöä kannattaa opetella rauhassa. Vaikka alkuun maitoa ei tulisi kuin muutama tippa, ei kannata lannistua. Kyse ei ole maidon riittämättömyydestä, vaan siitä, että maidon herumiseen vaikuttaa niin moni asia.

Pumppaamista aloittaessa varmista, että sinulla rauhallinen, kiireetön ja mahdollisimman stressitön tilanne. Ota mukava asento, jossa voit pumpata maitoa ergonomisesti. Asettaessasi rintapumppua paikalleen huolehdi, että pumpun suppilon on keskellä niin, ettei reuna satuta sinua. Aloita pumppaaminen rauhallisesti. Yritä rentouttaa mielesi ja olla kärsivällinen. Herumista voi helpottaa, jos ajattelet vauvaasi tai katselet häntä tai hänen kuvaansa. Voi myös kuvitella mielessäsi maidon virtaamista tai vaikka vesiputousta. Kokeile mikä toimii sinulle parhaiten.