Paras itkuhälytin – Vertailussa Top 5 itkuhälytinmerkit

Vertasimme suosituimpia itkuhälyttimiä ja esittelemme nyt 5 parasta itkuhälytinmerkkiä. Listasimme myös hyvät edullisimmat itkuhälyttimet sekä kaikilla herkuilla varustetut parhaat itkuhälyttimet vaativampaan makuun. Löydä omasi juuri sinun ja vauvasi tarkoituksiin. Alla löydät listauksen eri hintaluokissa. Myöhemmin artikkelissa jokainen itkuhälytin esitellään tarkemmin erikseen.

Hyvät itkuhälyttimet edulliseen hintaan

Nämä itkuhälyttimet ovat hintatasoltaan alle 100 euron hälyttimiä, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Näillä käytännöllisillä itkuhälyttimillä helpotat vauva-arkeasi ja saat turvaa sekä mielenrauhaa pienokaisen nukkuessa.

Parhaat itkuhälyttimet vaativaan makuun

Tässä lista itkuhälyttimien aatelisista. Näistä huippu itkuhälyttimistä löytyy ominaisuuksia videoyhteydestä kehtolauluihin. Tältä listalta löytyy paras itkuhälytin nykyaikaisilla ominaisuuksilla.

CAPiDi itkuhälytin

CAPiDi Baby Alarm on ladattava ja langaton itkuhälytin, jonka ulottuvuusalue on huimat 800m. Tämä käytännöllinen itkuhälytin on yksinkertainen käyttää ja sen akun kesto on 109 tuntia. CAPiDin itkuhälyttimessä on alhainen säteily ja se varoittaa pariston heikkenemisestä, jotta yhteys vauvaasi ei katkea huomaamatta. Mukana on yövalo ja äänenvoimakkuuden sekä migrofonin säätömahdollisuus. Värivaihtoehtoina on musta ja valkoinen. CAPiDi Baby Alarm itkuhälytin on testivoittaja ja varma valinta perheille, jotka haluavat parhaan itkuhälyttimen. Hyvä itkuhälytin joka on hinta-laatusuhteeltaan huippuvalinta!

Philips itkuhälytin

Philipsiltä löytyy useampi hyvä itkuhälytin, joten esittelemme kaksi parasta eri ominaisuuksilla varustettua itkuhälytintä.

Philips Avent Dect on luotettava perushälytin, joka luo vanhemmalle mielenrauhaa pienokaisen nukkuessa. Tämän itkuhälyttimen kantavuus on sisätiloissa 50 metriä ja ulkona 330 metriä. Vanhemman yksikössä olevan valotoiminnon avulla vanhempi pystyy havainnoimaan lapsen ääniä, vaikka hälytin olisi mykistettynä. Turvallisuuden takaamiseksi kuuluu hälytysääni, jos laite viedään kantoalueen ulkopuolelle tai virta on vähissä. Vanhemman yksikkö toimii verkkovirralla sekä paristolla. Hyvä ja edullinen itkuhälytin, jolla valvot lapsesi unta.

Philips Avent Digitaalinen itkuhälytin on kaikilla herkuilla varustettu monitoimilaite, joka sopii käyttömukavuudesta tinkimättömälle vanhemmalle. Tämä itkuhälytin on kameralla varustettu ja videotoiminnon avulla voit jutella vauvallesi. Videon välityksellä pystyt tarkkailemaan tuhiseeko vauva unissaan, vai onko hän oikeasti heräämässä. Äänenlaatu on erinomainen ja hälyttimen kantavuus on sisällä 50m ja ulkona 300m. Kestoaika on pitkä ja itkuhälytin hyödyntää energiansäästötilaa, josta aktivoituu vauvan päästäessä pienenkin äänen. Luotettava valinta perheelle, joka haluaa parhaan itkuhälyttimen.

Neonate itkuhälytin

Neonate BC-5800D on itkuhälytin monilla hyödyllisillä ominaisuuksilla. Sisältää Suomen vaihtelevassa ilmastossa hyödyllisen lämpömittarin ja hälyttimen, joka ilmoittaa lämpötilan laskiessa määrättyyn pakkasasteeseen saakka. Hälyttimen kantama on 800m häiriötöntä ja laadukasta ääntä. Kätevän näytön ja LED-valo ominaisuuden avulla pystyt hyvin tarkkailemaan lapsesi unta jopa äänettömästi. Langaton itkuhälytin, jossa on ladattavat patterit ja pitkä virran kesto. Hyvä itkuhälytin ulkona nukkuvalle vauvalle.

Padwico itkuhälytin

Padwico Itkuhälytin 850 on matalan säteilytason omaava itkuhälytin, jonka säteilytaso pienenee automaattisesti hälyttimien liikkuessa lähemmäksi toisiaan. Langaton itkuhälytin toimii ladattavilla paristoilla joissa on pitkä paristonkesto. Hälytin ilmoittaa, kun virta alkaa heikkenemään, jotta vanhempi voi luottaa yhteyden säilymiseen. Tällä itkuhälyttimellä pystyt puhetoiminnon avulla juttelemaan vauvalle radiopuhelimen tavoin. Hälyttimessä on myös lämpömittari joka kertoo lämpötilan tilasta, jossa vauva nukkuu. Laitteessa on värinähälytys sekä yövalo ja se ilmoittaa, jos itkuhälytin viedään kantoalueen ulkopuolelle. Värivaihtoehtoina on musta ja valkoinen. Tyylikäs itkuhälytin extratoiminnoilla. Paljon ominaisuuksia edulliseen hintaan.

Jos haluat itkuhälyttimeltä vielä lisää käyttöä mukavoittavia ominaisuuksia, valitse Padwico V8 itkuhälytin. Kameralla varustettu itkuhälytin hyvällä äänen toistolla, joten voit olla videoyhteydessä vauvaasi toisesta huoneesta. Tämä huippu itkuhälytin mittaa lämpötilaa ja ilmoittaa lämmön vaihteluista. Langaton itkuhälytin, joka toimii ladattavalla akulla. Voiko itkuhälyttimeltä tämän enempää toivoakaan!

Motorola itkuhälytin

Motorola MBP24 on edullinen, mutta monilla hyödyllisillä toiminnoilla varustettu hyvä itkuhälytin. 300 metrin kantoalueella pystyt kuulemaan vauvan ja puhumaan hänelle. Herkkä mikrofoni ja säädettävä äänenvoimakkuus. Langaton itkuhälytin joka mittaa myös lämpötilaa. DECT teknologian ansiosta se ei häiritse Wifi-yhteyttä. Paras itkuhälytin perheelle, joka haluaa edullisen itkuhälyttimen, mutta ei tahdo tinkiä ominaisuuksista.

Motorola MBP55 on laadukkaalla kameralla varustettu itkuhälytin, jota pystyy Zoomaamaan ja katsomaan videokuvaa myös pimeällä infrapunatoiminnon avulla. Tämän itkuhälyttimen avulla pystyt tarkkailemaan vauvaa yöllä, jos hän nukkuu eri huoneessa. Videoyhteyden avulla pystyt myös juttelemaan vauvasi kanssa. Suuri 5″ LCD näyttö sekä turvallinen ja vahva signaali. Hälyttimen kantavuus yltää 300 metriin saakka. Lisäksi tässä itkuhälyttimessä on lämpötilanmittari sekä viisi kehtolaulua tuudittamaan pienokainen uneen. Paras valinta vanhemmille, jotka haluat itkuhälyttimen huippuominaisuuksilla.

Itkuhälytin helpottamaan vauva-arkea

Hyvä itkuälytin on kätevä tarvike helpottamaan arkea pienen vauvan kanssa. Itkuhälyttimen avulla vanhempi pystyy seuraamaan vauvan unta ja kuulemaan, kun hän alkaa heräilemään. Itkuhälyttimen turvin vauva voi nukkua esimerkiksi kotipihassa tai parvekkeella vanhempien kuullessa äänet sisälle. Itkuhälytin luo turvaa ja mielenrauhaa, eikä vanhemman tarvitse käydä jatkuvasti vilkuilemassa onko vauva jo herännyt. Itkuhälyttimen avulla vanhempi pystyy reagoimaan vauvan heräämiseen nopeasti.

Itkuhälyttimiä on laaja valikoima erilaisilla toiminnoilla varustettuna. Perusmallissa kuulee vauvan äänet ja edistyneimmissä on jopa kamera ja radiopuhelin, jonka avulla voi kertoa vauvalle vanhemman olevan tulossa. Osassa itkuhälyttimistä on myös lämpömittari, jonka avulla voi mitata vauvan nukkumatilan lämpötilaan, mikä on erinomainen toiminto kovilla pakkasilla tai kesähelteellä. Itkuhälytin sijoitetaan vauvan nukkumapaikan läheisyyteen ja toinen pää vanhemman kuuloetäisyydelle. Langattomat itkuhälyttimet kulkevat kätevästi vaikka vanhemman taskussa.