Yhdistelmävaunut turvakaukalolla

Esittelyssä huippusetti – Britax yhdistelmävaunut + turvakaukalo

Lastenvaunut ja turvakaukalo ovat isoimpia asioita, mitä vauvaperheeseen tarvitsee ostaa. Molemmat on hyvä hankkia jo ennen vauvan syntymää, sillä vauva tarvitsee turvakaukalon, millä hänet saadaan kuljetettua turvallisesti sairaalasta kotiin. Vauvan vaunuja taas tarvitsee hyvinkin pian heti kun vauvan kanssa lähdetään liikkeelle kodin ulkopuolelle tai halutaan laittaa pienokainen nukkumaan vaunukoppaan.

Hyvä ja käytännöllinen vaihtoehto on hankkia yhdistelmävaunut ja siihen yhteensopiva turvakaukalo samassa paketissa, jolloin kaikki osat sopivat käytettäväksi keskenään. Yhdistelmävaunuihin kuuluu vaunukoppa sekä ratasosa, joten sen käyttöikä on vastasyntyneestä siihen asti, kuin lapsi vain rattaita tarvitsee. 3-in-1 pakettiin kuuluu yhdistelmävaunujen lisäksi myös turvakaukalo, jonka saa kiinnitettyä ratasosaan.

Tässä esittelyssä on tarkemman tarkastelun alla Britax yhdistelmävaunut + turvakaukalo. Britaxin 3-in-1 setti valikoitui esittelyyn, koska se on tyylikäs ja käytännöllinen yhdistelmä, jossa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Britaxin laadukkaat yhdistelmävaunut voi ostaa erikseen, tai yhdessä turvakaukalon kanssa. Myös pelkät rattaat tai vaunukoppa on mahdollista hankkia erikseen. Tuotteet on saatavilla mustan tai upean navyn värisenä.

Britax Römer Yhdistelmävaunut

Britax yhdistelmävaunut

Runko-osa ja pyörät

Britax Römer Strider M Yhdistelmävaunut ovat laadukkaat ja käytännölliset lastenvaunut, jotka muuntuvat vauvan iän mukaan vaunuista rattaiksi. Runko osa on kevyt, jonka vuoksi vaunut toimivat näppärästi esimerkiksi julkisessa liikenteessä tai ne on vaivaton nostaa auton peräkonttiin. Näissä vaunuissa on puhkeamattomat renkaat joissa on hyvät jousitukset, minkä ansiosta ne soveltuvat hyvin haastavampiinkin maastoihin. Kääntyvien etupyörien ansiosta liikkuminen ahtaissakin tiloissa onnistuu helpommin ja kompaktin kokoiset rattaat mahtuvatkin pieniin tiloihin. Etupyörät on mahdollista asettaa myös lukitusasentoon.

Nämä Britaxin yhdistelmävaunut on helppo taittaa kasaan ja turvalukon ansiosta paketti pysyy koottuna säilytyksen aikana. Näissä vaunuissa on säädettävä työntöaisa ja tilava kankainen tavarakori, jonka maksimikuormitus on 7kg.

Vaunukoppa

Vaunukopassa on pehmoinen makuualusta ja suurikokoinen kuomu, jonka suojassa vauvan on hyvä olla kelillä kuin kelillä. Vaunukopan saa näppärästi kiinnitettyä runko-osaan paketin mukana olevan adapterin avulla. Helposti irrotettava vaunukoppa toimii hyvin myös vauvan sänkynä esimerkiksi matkalla ollessa.

Ratasosa

Ratasosan istuimen saa käännettyä kasvot tai selkä menosuuntaan vauvan mieltymysten mukaan. Istuinosan kaltevuutta voi säätää portaittain makuuasentoon saakka, jolloin vauva tai taapero voi nukkua vaikka päiväunia rattaissaan. Istuimessa on hyvät pehmusteet ja turvalliset viisipistevaljaat sekä irrotettava tyylikkään värinen turvakaari. Rattaiden kuomuosa on varustettu +50 UV suojalla ja siinä on verkkokangasosio, mikä parantaa ilmanvaihtoa rattaiden sisällä.

Laadukkaat yhdistelmävaunut, jotka ovat kaiken lisäksi upean näköiset!

Britax Römer Turvakaukakalo

Britax turvakaukalo

Britax Römer Primo Turvakaukalo on yhteensopiva Britaxin yhdistelmävaunujen kanssa. Kätevän CLICK & GO toiminnon avulla turvakaukalon saa helposti kiinnitettyä rattaiden runko-osaan. Näin turvakaukalo on näppärä siirtää autosta suoraan rattaisiin ilman, että vauvaa tarvitsee nostaa pois kaukalosta.

Britaxin turvakaukalo on vauvalle erittäin miellyttävä muotoillun tukityynyn ja olkapehmusteiden ansiosta. Kaukalossa on irrotettavat pehmusteet sekä aurinkosuoja, mikä tekee matkustamisesta mukavampaa. Kaukalossa on turvallinen kolmepistekiinnitys ja useiden asennusvaihtoehtojen ansiosta se on helppo asentaa autoon kuin autoon. Kaukalo on vaadittavien strandardien mukainen. Ikäsuositus on 0-15kk ja maksimikuorma 13kg. Pelkän turvakaukalon paino on 4kg. Todella mukava ja käytännöllinen vauvan turvakaukalo, joka sopii 3-in-1 settiin Britax yhdistelmävaunujen kanssa.

Sopivien yhdistelmävaunujen + turvakaukalon valinta.

Koska yhdistelmävaunujen ja turvakaukalon hankinnassa on kyse isosta ja yleensä myös kalleimmasta hankinnasta vauvalle, on sopivanlaisten vaunujen ja turvakaukalon hankintaan hyvä perehtyä ja tehdä valinta huolella. Vauvan synnyttä voi olla jo kiire, eikä aikaa vertailuihin ja sopivan yhdistelmän valintaan ole yhtä paljon, kuin ennen vauvan syntymää.

3-in-1 yhdistelmävaunujen + turvakaukalon yhdistelmä on todella kätevä ja käytännöllinen, sillä kaikki setin osat sopivat yhteen. Runkoon saa muunnettua vauvan vaunuista lastenrattaisiin ottamalla käyttöön vauvan iän mukaan vaunukoppa tai ratasosa. Yleensä nopin 0-6kk ikäinen vauva viihtyy makuuasennossa vaunukopassa. Kun vauva alkaa viihtyä paremmin istualteen ja häntä kiinnostaa katsella ympärilleen vaunujen liikkuessa, on aika vaihtaa ratasosaan.

3-in-1 settiin kuuluu myös turvakaukalo, jonka saa kiinnitettyä runkoon. Tämä toiminto on erittäin kätevä, sillä vauvaa ei tarvitse siirtää turvakaukalosta vaunuihin esimerkiksi kauppareissun ajaksi. Vauvat usein nukahtavat autoon ja näin pikkuinen voi jatkaa unia turvakaukalossa, vaikka automatka päättyykin ja on aika siirtyä vaunuihin.