Lelukaari vauvalle

Vauvan lelukaari – Vertaile 5 erilaista leikkikaarta

Jo pientä vauvaa kiinnostaa katsella ja ihmetellä ympärillä tapahtuvia asioita. Erilaiset värit, muodot ja äänet kiinnostavat ja vauva hakeutuu niiden pariin jo varhain. Lelukaari on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Selällään viihtyvä pikkuinen saa houkuttelevia leluja juuri sopivalle etäisyydelle. Leikkikaari on todella helppo ja kätevä siirtää sinne, missä haluat vauvan leikkivän ja viihtyvän. Kaaren voi asetella esimerkiksi lattialle tai sängyn päälle. Vauvan ihmetellessä hauskoja hahmoja, saa vanhemmat kädet hetkeksi vapaaksi muita puuhia varte.

Tässä artikkelissa esittelemme ihania ja erilaisia lelukaaria, jotta sinä voit valita suosikkisi kätevästi yhdestä paikasta. Mukana monien vanhempien mielestä parhaat lelukaaret, sekä tyylikkäitä puisia leikkikaaria. Mikä näistä sopisi parhaiten teidän kotiinne?

Tästä suorat linkit artikkelissa esiteltyihin lelukaariin:

Done By Deer Lelukaari

Pehmoisen suloinen Done By Deerin lelukaari ihanilla leluhahmoilla. Leikkikaaren pituutta saa helposti säädettyä ja se on näppärä siirtää paikasta toiseen. Upeina värivaihtoehtoina harmaa, sininen ja purppura.

Done By Dee lelukaari

Redbox – Activity Play Gym

Hauska ja värikäs vauvan lelukaari, jossa roikkuu viisi toinen toistaan mielenkiintoisempaa lelua, joiden korkeutta voi säätää. Edullinen, mutta vauvalle varmasti mieluinen leikkikaari!

Vauvan lelukaari

Puinen lukaari valitsemillasi leluilla

Hieman erilainen vaihtoehto perinteisimpiin leikkimattoihin ja lelukaariin nähden on puinen lelukaari, johon voit itse valita mieluisimmat lelut vauvan ihailtavaksi ja leikittäväksi. Puinen lelukaari on erittäin kätevä, jos haluat puusta valmistetun klassisen tyylikkään vaihtoehdon, jota on kätevä siirrellä alustalta toiseen. Todella kaunis ja tyylikäs vaihtoehto, mikä sopii hyvin tyylikkääseen sisustukseen. Tässä kolme vaihtoehtoa puisista lelukaarista.

Elodie – House of Elodie – Baby Gym

Kauniin näköinen vauvan puinen lelukaari, johon voit valita erikseen tilattavat lelut mielesi mukaan. Moderni puunvärinen malli, joka sopii tyylikkääseen kotiin.

Kid`s Cocept – Wooden baby Gym White

Ihana valkoinen lelukaari, johon voit valita erikseen myytäviä hahmoja vauvaa viihdyttämään. hahmovaihtoehtoja löytyy erilaisia, kuten suloisia koti- tai metsän eläimiä. Leikkikaari saatavilla myös puun värisenä.

JLY Bliss Puinen lelukaari

Suloinen pilven mallinen valkoinen lelukaari, jossa mukana roikkuvia leluhahmoja, jotka houkuttavat vauvaa leikkiin. Leikkikaari tukevat vauvan motorista kehitystä sekä stimuloivat näköaistia. Kätevää puista lelukaarta on helppo siirtää paikasta toiseen sinne missä vauva milloinkin touhuilee.

Lelukaari aktivoi vauvan aisteja

Sen lisäksi, että mielenkiintoinen lelukaari viihdyttää vauvaa ja vanhempi saa hetkeksi kädet vapaaksi, tukee lelukaari myös vauvan kehitystä. Leikkikaaret on suunniteltu niin, että ne stimuloivat vauvan aisteja hänen ikä ja kehitystasonsa mukaisesti. Sopivalla etäisyydellä olevat eriväriset lelut ovat optimaalisia vauvan näkökyvyn kannalta. Katselemisen lisäksi pian vauva jo kurkottelee käsillään hauskoja leluja kohti ja lopulta oppii tarttumaan niihin. Leikkiminen tukee vauvan motorista kehitystä sekä käsi-silmä koordinaatiokykyä. Rapinaa tai erilaisia ääntä pitävät lelut aktivoivat vauvan kuuloaistia, mikä tekee hahmoista entistäkin mielenkiintoisempia. Lelukaari on loistava lahjaidea vauvalle ja sen käyttöikä on aivan pienestä vauvasta yli puoli vuotiaaksi asti.

Lelukaari vai leikkimatto?

Lelukaari on erinomainen ja hyödyllinen yhdeksi vauvan ensimmäiseksi leluksi. Monet suosivat leikkimattoja, joihin kuuluu pehmeä ja vauvan leikkiä aktivoiva matto, sekä pakettiin kuuluva lelukaari. Leikkimatto setti sisältää kaiken tarvittavan ja on ihana puuhapaikka pienelle. Yksittäinen lelukaari on kätevä vaihtoehto, mikäli ette halua kotiinne paljon tilaa vievää leikkimattoa. Lelukaari on mitoiltaan huomattavasti pienempi ja se on todella kätevä nostaa vaikkapa vauvan sängyn päälle. Molempiin vaihtoehtoihin on useimmilla merkeillä runsaasti eri hahmovaihtoehtoja, mikäli haluaa hankkia eri leluja seikkailemaan vauvan leikkeihin. Molemmat vaihtoehdot ovat vauvalle varmasti mieluisia. On täysin makuasia haluatteko kotiinne siromman lelukaaren vai monipuolisen leikkimaton.

Lue myös vertailu ihanista leikkimatoista. Leikkimatto vauvalle – Vertaile ihania leikkimattoja