Lasten astiat esittelyssä

Lasten astiat esittelyssä

Suosituimmat lasten astiat koottuna yhdelle sivulle!

Lasten omat astiat soveltuvat hyvin pienten ihmisten tarpeisiin ja tekevät ruokailuhetkistä miellyttävämpiä ja hauskempia. Tähän artikkeliin olemme koonneet kaikkein suosituimmat lasten astiat, jotta sinun on helppo valita niistä omat suosikkisi. Lasten astiat ovat kestosuosikki myös lahjaksi kaste- tai nimenantojuhlaan ja miksi ei isompienkin lasten merkkipäivinä. Tee ruokahetkistä lasten kanssa miellyttävä kauniiden kuvien äärellä!

Esittelyssä mukana:

Silikoniset lasten astiat

Silikoniset lasten astiat

Silikoniset lasten astiat ovat käteviä vauvan tai isommankin lapsen vielä opetellessa ruokailemaan. Välillä lautaset lentelee ja lasten astioiden tulee kestää kovaakin käyttöä. Monissa lautasissa on imukuppiominaisuus, jonka ansiosta lautanen pysyy paikallaan. Silikoninen lusikka tuntuu myös miellyttävältä suussa, kun ikenet kutiavat ja puhkeavat hampaat aristavat. Silikoniset lasten astiat ovat erinomainen valinta lapsen ensimmäisiksi astioiksi!

Muumi lasten astiat

Muumi lasten astiat

Muumi aiheisten lasten astioiden valikoima on valtava! Muun muassa mukeja, lautasia, aterimia ja eväsrasioita löytyy superihanin kuosein. Astioita on muovisina perheen aivan pienimmille sekä posliinisina isommille lapsille. Lusikoita löytyy vauvan suuhun sopivaksi, taaperolle omat, sekä isomman lapsen tai aikuisenkin käyttöön sopivia. Vietä ihana ruokailuhetki lapsen kanssa lasten Muumiastioiden parissa!

Arabia lasten astiat

Arabia muumi astiat

Arabialta löytyy erilaisia lasten astioita, mutta myös todelliset klassikko Muumimukit, lautaset ja kulhot sopivat lasten käyttöön erinomaisesti. Jo pieniä lapsia kiehtoo Muumien viehättävät kuvat ja samat astiat sopivat käyttöön vaikka aikuisenakin. Hyvä lahjaidea on kerätä Muumi astioita lapselle vauva iästä alkaen läpi lapsuuden. Lapsena kerätty Arabian Muumi astiasto ilahduttaa omilleen muuttavaa nuorta aikuista ja samoista lautasista voi nauttia läpi elämän.

Iittala lasten astiat

Iittalalta löytyy yhdet suurimmista astiasto valikoimista ja niin ikään upeita lasten astioita. Kerää lapselle Iittalan klassikko Muumilusikoita tai perinteisiä astiasettejä. Mikseipä esimerkiksi taianomainen Taika mallistokin sopisi lapselle, jolloin käyttöikä ei pääty pikkulapsiaikaan. Iittalan astiat ovat aina varma valinta.

Iittala Taika astiat

Marimekko lasten astiat

Marimekko Unikko lautanen

Marimekolta löytyy lapsille mieluisia astioita klassikkokuoseissa. Nämä astiat ilahduttavat pitkään ja miellyttävät isommankin lasten pitkään. Erinomainen lahjaidea vaikkapa lapsen ensimmäiseksi lahjaksi!

Katso myös esittely vauvan syöttötuoleista: Vauvan syöttötuoli – Mitä ominaisuuksia syöttötuolissa tarvitsee olla?