kauniit-vauvan-vaatteet

Kauniit vauvan vaatteet – Vinkkejä hankintaan

Ihanat vauvan vaatteet netistä

Mikä voisi olla söpömpää, kuin vastasyntyneen vauvan vaatteet! Pienen vauvan kanssa kaupoilla pyöriminen ei ole mikään itsestään selvyys, joten onneksi vauvan vaatehankinnat voi tehdä kätevästi netissä. Kokosimme tähän artikkeliin vinkkejä kauniista vauvan vaatteista. Tutustu ja ihastu!

Valikoimaa löytyy joka makuun merkkituotteista edullisempiin, toinen toistaan söpömpiin kuoseihin. Vauvalle käytännöllisimpiä ovat bodyt ja potkuhousut, koska ne pysyvät mukavasti pienen vauvan päällä. Laadukkaita, kestävät ja niin kertakaikkisen kauniita vauvan vaatteita on valikoimat pullollaan. Löydä ihanat vauvan vaatteet netistä.

vauvan-vaatteet

Muumi vauvan vaatteet

Kaikkien aikojen kestosuosikki on Muumi vauvan vaatteet. Ihanalla Muumi-teemalla koristeltuja vaatteita löytyy pyjamista mekkoihin sekä muihin asusteisiin. On värikästä ja neutraalimpaa väritystä, jokaiselle jotakin. Muumi vauvan vaatteet ovat myös varma lahjavinkki mikä ilahduttaa niin lasta kuin vanhempaakin.

Muumi jumpsuit

Vauvan vaatteiden koko

Vauvan vaatteiden kokoa voi olla etukäteen vaikea arvioida, kun ei vielä tiedä minkä kokoinen pienokainen on syntymässä. Täysiaikaisena syntyneelle vauvalle sopii yleensä koon 50cm vaatteet. Hieman kookkaampi vasta syntynyt saattaa tarvita heti alkuun 56cm kokoisen vaatteen, kun taas pienikokoinen vauva tai reilusti ennen laskettua aikaa syntynyt vauva aloittaa koon 44cm vaatteilla. Koska vastasyntyneen vauvan vaatteen kokoa ei voi ennustaa, ei ihan ensimmäisiä vaatteita kannata ostaa varmuuden vuoksi kovin montaa kappaletta. Alkuun riittää ihan pari tai muutama kappale ensimmäisen koon vaatteita.

kauniit-vauvan-vaatteet

Lisää vauvan vaatteita voi hankkia vaikka netistä kun tietää, minä kokoinen uusi tulokas on syntynyt. Vauva kasvaa nopeasti ja vaatteet jäävät etenkin alkuun hyvin nopeasti pieneksi. Siksi yhtä kokoa ei ole järkevää hankkia liian montaa kappaletta. Minimimääräksi voi suositella kolmea kappaletta kutakin vaatetta. Yksi päälle puettavaksi, yksi vaihtovaatteeksi ja yksi pyykkiin. Vauvan vaatteet ovat tosin niin ihania, että ainakin silmän iloksi niitä voi olla kiva hankkia enemmänkin.